Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن اسلامی‌در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس،‌ درباره الزام سازمان بورس برای شرکت‌ها در واریز سود رسوب شده گفت: الزام سازمان بورس به شرکت‌ها برای اینکه سود سهامداران خود که از سالهای قبل مانده و سود سالهای آینده را از طریق سجام واریز کنند، در این زمینه بستری در شرکت سپرده‌گذاری مرکزی و تسویه وجوه برا یاین هدف فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سهامداران در سالهای قبل ، اگر می‌خواستند سودی از شرکت بورسی دریافت کنند، یا باید خودشان به بانک مراجعه می‌کردند یا شماره حساب اعلام می‌کردند، در این بین برخی سهامداران اطلاعی از زمان و نحوه پرداخت سود سهام نداشتند و نمی‌دانستند که شرکت مد نظر سودی پرداخت کرده یا به آنها تعلق گرفته است یا یک عده‌ای از سهامداران به دلیل پایین بودن عدد سود، مراجعه نمی‌کردند.

وی این را هم یادآور شد، برخی سهامداران، برای دریافت سود سهام خود شماره حساب اعلام نمی‌کردند که همین موضوع باعث شده بود، طی سالیان گذشته مبلغ قابل توجهی از سودهای پراکنده مردم در حساب شرکت‌های سرمایه‌پذیر باقی بماند که  اصطلاحا سودهای رسوب شده گفته می‌شود، بنابر این اگر شرکت‌ها بتوانند از طریق سامانه جامع اطلاعات مشتریان، سجام این سود سهام خود را به حساب سهامداران واریز کنند، اتفاق خوبی برای حمایت از سرمایه‌گذاران خرد به شمار می‌رود. قطع به یقین می‌توان گفت، این تصمیمی است که باعث می‌شود سرمایه‌گذاری با دید بلند مدت در بازار سرمایه جذاب‌تر شود.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: نکته دیگر این است که به صورت کلی واریز سود از طریق سجام چند مزیت دارد، یکی از این مزیت‌ها این است که هزینه نقل و انتقال، رفت و آمد به بانک‌ها و دادن شماره حساب به بانک‌ها و این دست مشکلات برای سهامدار خرد عملا وجود ندارد و به راحتی با یک بار ثبت نام در سامانه سجام، می‌تواند این سودها را دریافت کند.

این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه تصمیم به الزام واریز سود از طریق سجام باعث می‌شود، از این به بعد عملا رسوب زیادی از سود مردم در شرکتها نخواهیم داشت، گفت: البته دریافت سود منوط به این است که خود افراد در سجام ثبت نام کنند. از حدود 500 ناشری که شرایط پرداخت سود را داشتند، در سال 99 حدودا 120 شرکت یعنی حدود 25 درصد شرکت‌ها از طریق سجام اقدام کردند. در سال 1400 این عدد به 290 شرکت و عملا 60 درصد شرکت‌ رسید.

اسلامی در پایان تاکید کرد: انتظار از الزام سازمان بورس طبق قانون جدید این است، تعداد بیشتری از شرکتها در سال جاری بیشتر شود و شاهد این باشیم که اولاً همه شرکت‌ها یا اکثر شرکت‌ها سود خود را از طریق سجام واریز کنند، چراکه باعث می‌شود که حداقل ۹۰ درصد این سود بدون زحمت و مشکلات به حساب سهامداران خرد واریز شود که هر دو اتفاق در کنار هم مکمل یکدیگر هستند و سرمایه‌گذاری در بازار سرمایه را بسیار تسهیل و جذاب می‌کند.

طبق آمار فروردین امسال ۱۵۰ هزار نفر دیگر در سامانه سجام ثبت‌نام و تعداد سهامدارانی که در سجام ثبت نام کرده‌اند، به بیش از 40 میلیون نفر رسیده است.

به گزارش خبرگزاری فارس،‌ برخی مخاطبان سامانه فارس من «سود تمام شرکتهای بورسی به حساب سجام واریز شود» خواستار پاسخگویی مسئولان مربوطه شدند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: محسن اسلامی کارشناس بازار سرمایه سامانه سجام بازار سرمایه طریق سجام سجام واریز شرکت ها ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۵۹۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خنده‌دارترین پیشنهاد برای نجات اقتصادی بارسلونا!

به گزارش "ورزش سه"، جوردی که مدرک ایجنتی فوتبال فیفا را دارد و از سال 2017 به عنوان خبرنگار و کارشناس ال‌چیرینگیتو فعالیت می کند، مدتی است یک پادکست به نام "فقط برای بارسایی‌ها" با حضور خوان گاسپارت (رئیس سابق بارسا) و تونی فریکسا (سخنگوی سابق) تهیه می کند که در آن در مورد مسائل مختلف مرتبط به بارسا حرف می زنند.

در جدیدترین شماره این پادکست، جوردی پیشنهادی عجیب را مطرح کرد. او گفت من یک راه خوب برای نجات بارسا از وضعیت اقتصادی فعلی در نظر دارم: «ما کسی مثل فلورنتینو پرز در بارسلونا نداریم ولی مگر نمی گوییم بارسا فراتر از یک باشگاه است؟ ما بیش از 120 هزار عضور رسمی داریم و میلیون‌ها هوادار. اگر فقط از هواداران بارسا در اسپانیا درخواست شود که 5 یورو به حساب باشگاه واریز کنند، آنقدر پول جمع می شود که بارسا بتواند مجوز خرید هر بازیکنی را پیدا کند و فرپلی لالیگا نیز رعایت خواهد شد.»

در پاسخ، خوان گاسپارت گفت که این البته کار دشوار و شاید غیرممکنی باشد چرا که برای این کار باید یک موسسه‌ای جدید تاسیس شود و پول ها به حساب آن واریز شود. اینکه باشگاه بارسلونا نمی تواند چنین درخواستی از هواداران داشته باشد چون قانونی نیست.

پیشنهاد جوردی به سرعت در شبکه‌های اجتماعی وایرال و مطابق انتظار به سوژه خنده تبدیل شد. 

دیشب حتی دو کارشناس رئالی ال‌چیریتگینو نیز برای دقایق زیادی به پیشنهاد جوردی خندیدند. بسیاری از هواداران بارسا نیز معتقدند بارسلونا به شرایطی نرسیده که از هواداران درخواست پول کرده و به نوعی گدایی کند. حتی در نظرسنجی برنامه هم بیش از 71 درصد گفتند یک یورو هم پرداخت نمی‌کنند.

دیگر خبرها

  • خنده‌دارترین پیشنهاد برای نجات اقتصادی بارسلونا!
  • پیشنهاد خنده‌دار برای نجات اقتصادی بارسلونا!
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد
  • واریز ۵۷ میلیارد تومان از سوی دولت به شهرداری‌های پیرانشهر
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • واریز تسهیم عوارض ارزش افزوده به شهرداری ها و دهیاری ها
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟