Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-04@04:29:46 GMT

فارس من| تسویه حساب کامل با آبداران تا دوماه آینده

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۴۵۸۹۴

فارس من| تسویه حساب کامل با آبداران تا دوماه آینده

‍‍‍‍‍‍

زینب رحیمی| به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، از ابتدای سال گذشته زمزمه‌های مربوط به معوقات حدود ۳۰۰ نفر از آبداران شرکت آب‌وفاضلاب چهارمحال و بختیاری در استان به گوش رسید، این  موضوع با دو عنوان «وعده پرداخت معوقات کارگران آبداران چهارمحال و بختیاری چه شد؟» و «گلایه کارگران شرکتی آبفای چهارمحال و بختیاری از عدم پرداخت حقوق» توسط آبداران در سامانه فارس من ثبت شد و خبرنگار این رسانه چندین بار این موضوع را از مسئولان مختلف اداره کار، رفاه اجتماعی و شرکت آب‌وفاضلاب استان پیگیری و گزارش و اخبار بسیاری را در این خصوص منتشر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اینجا ،اینجا ،اینجا، اینجا،اینجا،اینجا،اینجا،اینجا و اینجا بخوانید.

تاکنون اخبار خوشی نیز از  طریق این رسانه در این خصوص منتشر شده است.

اما امروز برای پایان بخشیدن به این مطالبه و جواب قطعی از سوی شرکت آب‌وفاضلاب نزد معاون بهره‌برداری و توسعه آب استان رفتم که جزئیات را در ادامه می‌خوانید.

مراد محمودی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد با بیان اینکه ۷۵۰ روستا در سطح استان توسط شرکت آب و فاضلاب روستایی مدیریت می‌شوند، گفت: ۱۵ پیمانکار با این شرکت به منظور کنترل تاسیسات آبرسانی که همگی به صورت اتوماتیک انجام می‌شود، به استخدام شرکت آب‌وفاضلاب درآمده‌اند.

معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری افزود: خدماتی که پیمانکاران باید انجام دهند شامل مراقب از سیستم‌ها و کنترل فعالیت‌های دستگاه‌های کلر زدنی، بررسی وضعیت پمپ‌ها که البته همگی اتومات و زمان‌بندی شده‌ هستند، همچنین اگر در محلی لوله‌ای شکست پیمانکار باید بتواند آن را تعمیر کند که همه این خدمات با سه الی چهار نیرو انجام می‌شود اما امروز ۳۰۰ نفر در شرکت به اسم آبدار که این نام به غلط برای این افراد انتخاب شده مشغول فعالیت هستند.

آبداران نیروهای پیمانکاران هستند نه شرکت آبفا

محمودی ادامه داد: این افراد استخدام شرکت نیستند و نیروهای پیمانکاران هستند لذا هیچ تعهدی بابت استخدام یا پرداخت حقوق از سمت شرکت نسبت به این کارگران وجود ندارد اما با این حال خدماتی از قبیل افزایش تعداد روز بیمه آن‌ها از ۱۰ روز به ۳۰ روز از طریق شرکت آب و فاضلاب به پیمانکاران و به تبع به آبداران پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه آبداران نیروهای پیمانکاران هستند یعنی استخدام شرکت آب و فاضلاب نیستند و توسط پیمانکاران وارد این مجموعه شدند، اظهار کرد: ۳۰۰ کارگر با عنوان آبدار از سالیان گذشته با شرکت آب و فاضلاب روستایی سابق همکاری داشتند و دستمزدشان بر اساس منابع مالی استانی و صورت وضعیت پیمانکاران تسویه حساب می‌شد، یعنی حقوق به حساب مشترک میان شرکت آب و فاضلاب و پیمانکاران ریخته و سپس پیمانکار بعد از ارائه لیست حقوق مورد تایید از آبداران، حقوق خود را از آن حساب مشترک برداشت می‌کردند.

تاکنون پنج ماه از حقوق معوقه آبداران پرداخت شده

معاون بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان ادامه داد: اما سالیان گذشته این منبع مالی استانی محقق نشد و میزان بدهی به پیمانکاران به قوت خود باقی ماند که اکنون این مبلغ به ۱۷ میلیارد تومان معوقه تبدیل شده است که به تبع پیمانکاران نیز مقادیری را به نیروها خود بدهکار شده‌اند.

وی افزود: این بدهی از سال ۹۰ شروع شد و تاکنون روی هم انباشته شده که از شهریور ماه سال گذشته تاکنون موفق به پرداخت چهار الی پنج ماه حقوق عقب افتاده آبداران شده‌ایم و تا حدودی سعی بر این داشته‌ایم که بدهی را به روز کنیم و حقوق اردیبهشت ماه آنان نیز تا پایان هفته آینده پرداخت خواهد شد.

محمودی گفت: اگر آبداری مدعی آن است که حقوقی تاکنون دریافت نکرده با صورت حساب خود به شرکت مراجعه کند پس بررسی لیست و اثبات صحت ادعای او قطعاً معوقاتش پرداخت خواهد شد که البته این چنین نیست و همه آبداران تاکنون مقادیری را دریافت کرده‌اند.

معاون توسعه و بهره‌برداری و توسعه آب استان گفت: به اتفاق همه مسئولان استانی به دنبال رفع این مشکل هستیم و مکاتباتی صورت گرفته که اگر منابع مالی و اعتبارات لازم تامین شود کلیه معوقات شامل مزایا و حقوق کارگران تا یک الی دو ماه آینده تسویه خواهد شد.

وی ادامه داد: هرچند تاکنون بسیاری از پیمانکاران مبالغ بدهی آبداران را از منابع شخصی خود و قبل از اینکه حقوقی از ما دریافت کنند پرداخت نموده‌اند به طور مثال آبداری در شهرستان سامان وجود ندارد که معوقه‌ای داشته باشد و این ۱۸ ماه معوقه‌ای که کارگران مدعی آن هستند صحت ندارد و کلیه بدهی آن‌ها به صورت میانگین به هفت الی هشت ماه می‌رسد که نیمی از آن تاکنون پرداخت شده است.

شفاف‌سازی آبفا در خصوص واریز سنوات به حساب پیمانکار

لازم به توضیح است که از آنجایی که آبداران در سنوات گذشته مدعی بودند که مبالغی تاکنون دریافت نکردند و شرکت آبداران در رسانه به دروغ اعلام کرده که مبالغی پرداخت کرده، لذا خبرنگار این رسانه از مدیر مالی شرکت  درخواست رویت مدارک پرداختی را داشت که مسئول مربوطه مدارک لازم را در معرض دید قرار داد و با توضیحاتی همه واریزی‌ها را شفاف‌سازی کرد.

 انتهای پیام/68036

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون بهره برداری و توسعه آب چهارمحال وبختیاری معوقات آبداران آخرین اخبار بهره برداری و توسعه آب چهارمحال و بختیاری شرکت آب و فاضلاب شرکت آب وفاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۵۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد

محمد آیینی گفت: نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرده و تاکنون ۸۲ هزار و ۴۸۵ واحد به بهره‌برداری رسیده است.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد آیینی معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بیش از ۱۶۷ هزار هکتار بافت فرسوده شامل بافت‌های تاریخی و سکونتگاه‌های حاشیه‌ای در کشور وجود دارد که ۱۰ میلیون نفر جمعیت از ۶۹۰ شهر در آن مستقرند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اظهار داشت: این ۱۶۷ هزار هکتار شامل ۶ هزار محله یعنی چهار هزار و ۴۰۰ بافت فرسوده و تاریخی و یک هزار و ۱۷۰ سکونتگاه است و فقط ۳۰۰ هزار کوچه در آن وجود دارد.

آیینی گفت: راهبرد اصلی ما در این دولت مقاوم سازی و پایدارسازی سقف‌های لرزان است، زیرا به طور مستقیم با جان انسان‌ها در ارتباط است.

وی افزود: برای نوسازی این بافت‌های فرسوده با سه چالش اساسی مواجه بودیم که نخستین چالش خود مردم ساکن در این بافت‌ها هستند.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: مردم ساکن این بافت‌ها افرادی کم درآمد هستند که توان مقاوم‌سازی و نوسازی ندارند و حتی اگر وام ارزان قیمت به آن‌ها پرداخت شود توان بازپرداخت اقساط را ندارند.

وی اضافه کرد: چالش دوم سازندگان تولید کنندگان و توسعه‌گران هستند که حاضر نوسازی و مقاوم سازی در این محله‌ها نیستند، زیرا برای آن‌ها توجیه اقتصادی ندارد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اظهار داشت: در این زمینه راهکار‌های ارائه شده و مشوق‌های مختلفی برای سرمایه‌گذاران در نظر گرفته شده است.

وی افزود: امروز ۵۴۶ شهر بسته‌های تشویقی شهرسازانه را اجرا می‌کنند و بیش از ۲۳۴ شهر بسته خاص خود را نوشته‌اند.

وی تصریح کرد: چالش سومی که با آن روبه‌رو بوده و هستیم، توجیه مردمی است که در این بافت‌ها زندگی می‌کنند تا بتوانیم آن‌ها را وارد مشارکت در نوسازی کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در این زمینه راهی جز ارتباط چهره به چهره نداریم و باید حلقه‌های واسطه‌ای ایجاد شود که مورد اعتماد دو طرف باشد.

وی خاطرنشان کرد: گام نخست در این زمینه به صورت گسترده با همراهی بسیج سازندگی برداشته شده و تاکنون ۴۲۸ حلقه میانی ایجاد شده است.

آیینی اضافه‌کرد: برنامه امسال ما دست یافتن به ۲ هزار حلقه میانی است تا به ارائه خدمات در محله‌های هدف بپردازند.

وی اظهار داشت: از سال ۸۴ تاکنون یک میلیون و ۵۰ هزار مسکن در بافت‌های فرسوده کشور ساخته شده است که در دولت سیزدهم بیش از ۷۳ هزار پروژه در این بافت‌ها احداث شد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران ادامه داد: پروژه‌های نوسازی از مرز ۲۶۶ هزار واحد گذشته و تاکنون ۸۲ هزار و ۴۸۵ واحد به بهره‌برداری رسیده است.

وی در پایان گفت: در برنامه داریم تا پایان امسال یکصد هزار واحد دیگر را نیز به بهره‌برداری برسانیم.

دیگر خبرها

  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • ضرب‌الاجل قالیباف به دولت ربطی به کرسی ریاست در مجلس دوازدهم دارد؟
  • اصواگرایان به دنبال تسویه حساب درون گروهی در مجلس دوازدهم؟/ پیش‌بینی متفاوت رشیدی کوچی از پارلمان آینده
  • جیدون سانچو: بازگشت به منچستریونایتد؟ فعلا نمی‌دانم
  • پرداخت ۲۲ هزار میلیارد تومان به حساب تولیدکنندگان برق
  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد
  • نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد
  • دانشگاه محل تسویه حساب سیاسی نیست
  • اینجا به تماشای ایثار بنشینید؛ معلمانی که پیامبر زمان خود شده‌اند